مديرکل دامپزشکي چهارمحال و بختياري گفت: مرغي که در بازار سطح چهارمحال و بختياري وجود دارد، گريد D است و در تلاشيم تا کيفيت گوشت مرغ مصرفي در استان را با استقرار خط دو در کشتارگاهها به گريد A ارتقا دهيم، در همين راستان اقدامات مناسبي از سوي دستگاههاي مربوطه انجام شده و اميد است بهزودي اين خط راهاندازي شود.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، محمد اسدي مديرکل دامپزشکي چهارمحال و بختياري در گفتوگو با
جهانبين نيوز؛ اظهار کرد: ارتقا کيفيت گوشت مرغ مراحل مختلفي دارد که از سطح مرغداريها و با نمونهبرداريهايي که انجام ميشود، شروع شده، سپس رصد بيماريها انجام ميگيرد و در پايان نيز نمونهبرداري پايان دوره است که مرغ عاري از هر آنتيبيوتيک باشد.
وي افزود: در کشتارگاهها چندين مورد بازرسي روي مرغي که براي کشتار آمده انجام ميشود که شامل بازرسي قبل از کشتار و بازرسي خط کشتار است تا مرغي که به هر دليلي مشکل دارد از زنجيره کشتار و بعد از آن توزيع حذف شود.
مديرکل دامپزشکي چهارمحال و بختياري ادامه داد: در مرحله بستهبندي نيز مجدداً نظارتهايي وجود دارد و درنهايت با صدور گواهي حمل که توسط مسؤول فني دامپزشکي در کشتارگاه صورت ميگيرد به مراکز عرضه مرغ منتقل ميشود.
اسدي عنوان کرد: مرغي که در بازار سطح چهارمحال و بختياري وجود دارد، گريد B است و در تلاشيم تا کيفيت گوشت مرغ مصرفي در استان را با استقرار خط دو در کشتارگاهها به گريد A ارتقا دهيم، در همين راستان اقدامات مناسبي از سوي دستگاههاي مربوطه انجام شده و اميد است بهزودي اين خط راهاندازي شود.
انتهاي پيام/1031ج